/Ain Blogspot \
Entry About Exchange Stuff
0 Comment Here
Simbol untuk mencantikkan nama di Twitter
Ahad, 29 September 2013 • 6:42 PG • 0 comments
Hari ni Ain nak share simbol simbol menarik untuk nama di laman sesawang *hoceh* iaitu Twitter :) . Tapi simbol ni untuk orang yang tak tahu nak cari kat mana je :) Orang yang dah tahu tu baguslah. Yelah kan , nak cantikkan name kat Twitter takkan nak copy paste yang orang lain je . Hihi. So ambil jelah mana yang korang suka eh . Pilih pilih. Tak payah bayar pon :p By the way , tak payah la risau kalau nampak huruf-huruf atau simbol-simbol ni terlebih tebal atau apa apa sebab sebenarnya kecik je.
PERHATIAN : UNTUK COPY TEKAN CTRL + C UNTUK PASTE TEKAN CTRL+ V 

☺ ☹ ☻ シ ッ ツ ヅ Ü  ϡ ❤ ♡ ✽ ♀ ღ ۝ 유 웃 ❧ ❦ ❥


❣ ♥ ✾ ✿ ❀ ❁ ❃ ❊ ❋ ✣ ✤ ⋆ ★ ✵ ✴ ✲ ✱ ✰ ✯ ❉ ❂ ✧ ✦
 ☆ ✶ ✷ ✸ ❇ ✩ ✪ ✹ ✺ ✻ ✼ ❈ ☾ ☽ ☼ ☄ ☃ ☂ ☁ ☀ ϟ


❆ ❅ ♪ ♩ ¢ ✹ ♪ ♩ ✁ ✔ © ™ ✒ ♬ ♔ ☮ ♛ ♌ ♍


❀♙♬ ✎ ☎ ✖ ♒ ♭ ☂ ☃ ♈ ❖ ✈ ☯ ◕‿◕ ♨ ♖


Ѧᾰ ℬ♭ ℂḉ Ḓⅾ ℰℯ ℱḟ ℊ❡ ℋℎ Її Ⓙʝ ₭к ℒℓ ♏Պ


ℕη ☮⍥ ℙ℘ ℚҩ ℛԻ Šṡ ₮☂ Ṳυ Ṽṽ ₩ω Ẍ✖ ㄚ⑂ Žℨ

zZ ʎʎ xX ʍM ʌΛ n∩ ʇ⊥ sS ɹɹ bb dԀ oO uN
 աW lႨ ʞʞ ɾɾ ıI ɥH ƃƃ ɟℲ ǝƎ pp ɔɔ qq ɐ∀

Ⓐⓐ Ⓑⓑ Ⓒⓒ Ⓓⓓ Ⓔⓔ Ⓕⓕ Ⓖⓖ Ⓗⓗ Ⓘⓘ Ⓙⓙ Ⓚⓚ

Ⓛⓛ Ⓜⓜ Ⓝⓝ Ⓞⓞ Ⓟⓟ Ⓠⓠ Ⓡⓡ Ⓢⓢ Ⓣⓣ Ⓤⓤ Ⓥⓥ


 Ⓦⓦ Ⓧⓧ Ⓨⓨ Ⓩⓩ

Ạạ ḅḅ ḉḉ ḍḍ ḙḙ ḟḟ ḡḡ ḥḥ ḯḯ jj ḳḳ ḷḷ ṃṃ ṇṇ ợợ


 ṗṗ qq ṛṛ ṣṣ ṭṭ ụụ ṿṿ ẉẉ ẋẋ ỵỵ ẓẓ


١ ٢ ٣ ٤ ٥ ٦ ٧ ٨ ٩ ١٠ ١١ ١٢ ١٣ ١٤
١٥ ١٦ ١٧١٨ ١٩ ٢٠٢١٢٢ ٢
٣ ٢٤ ٢٥ ٢٦ ٢٧ ٢٨ ٢٩ ٣٠ 

Okay comel kan tulisan tulisan kat atas ni? :3 Hihi, selamat mencomelkan nama Twitter! Adias!

✿ WELCOME ✿

silent reader(s)

Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog. I hope you'll like my tutobies and this blog .You may leave your footprints at my cbox. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back :)
✿ SHOUT HERE ✿

URL blog not email.
Dont be a faker pls.
No harsh words here okay?






✿ BLOG ARCHIVE ✿



✿ CREDIT ✿
Copycats & Spammer, I will repote to the police station!