/Ain Blogspot \
Entry About Exchange Stuff
0 Comment Here
Cute Music player
Isnin, 9 September 2013 • 11:27 PTG • 0 comments






Haa, nak tahu macam mana nak buat? Meh ikut tutorial ni ;D

1.Pergi dekat sini

2. Korang akan nampak lebih kurang macam ni lah kan .Dekat kotak yang 
Ain buat anak panah merah tu , korang tulis tajuk lagu yang korang nak. 

Contohnya : We are never ever getting back together
WARNING: Jangan tulis nama penyanyi yang nyanyi lagu tu . Tulis tajuk je.


3. Lepas korang tulis tajuk tu, mcm biasa , tekan ENTER. Then akan keluar lah macam ni:

4. Klik mana yang korang nak okay.Satu dah lah. Jangan pilih banyak sgt. Then dia akan keluar mcm ni :



5.Nampak tak kod kat atas yang Ain buat anak panah merah tu? Okay korang besarkan dengan cara TARIK kotak tu sampai dia jadi besar . Korang tarik dengan anak panah yang Ain buat tunjuk anak panah merah tu . Automatiknya kotak tu akan jadi besar.




6. Bila dah jadi macam gambar kat atas ni , korang tekan F3 dah cari perkataan  "mp3= Korang copy kod SELEPAS perkataan "mp3= tu sampailah mp3 . Macam 
Ain kotakkan merah kat atas tu.

7.Dah copy? Bagus. Pergi dekat link ini pulak.

8. Dia keluar macam ni kan?? Korang klik GENERATOR tu okay :) Yang 
Ain kotakkan merah.


9. Korang ikut langkah langkah kat dalam gambar ni. Dari 1 ke 3. Jangan tak ikut, nanti keluar lain.


10. Lepas je korang tukar GENERAL tu kepada COLOURS , dia akan keluar macam ni kan?


11. Tukarkan kod warna tu kepada kod warna yang korang nak sendiri . Boleh cari kat sini.

12. Ada kod kat bawah tu kan?Yang Ain kotakkan merah tu. Copy semua kod kat bawah tu dan paste di dalam blog korang . Rasanya korang dah tahu macam mana. Kalau nak hide music player tu , boleh tengok kat sini atau kat sini . Goodluck! Any problem inform k? Adias!

✿ WELCOME ✿

silent reader(s)

Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog. I hope you'll like my tutobies and this blog .You may leave your footprints at my cbox. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back :)
✿ SHOUT HERE ✿

URL blog not email.
Dont be a faker pls.
No harsh words here okay?






✿ BLOG ARCHIVE ✿



✿ CREDIT ✿
Copycats & Spammer, I will repote to the police station!